Събота,

Какви залози на живо могат да се правят в Inbet?

От: Стандарт -
820
Какви залози на живо могат да се правят в Inbet?
A
A
A

Нов букмейкър, нови възможности, нови бонуси. Само преди броени дни стартира още една платформа за спортни залози и казино игри, което разшири допълнително вариантите за почитателите на този тип развлечения. И въпреки че inbet първо нашумя с наземните си хазартни зали, то в сайта на компанията намираме забележително разнообразие от опции за прогнози на футбол, тенис, баскетбол и други дисциплини.

А кога и как могат да се правят залози на спортни събития? В платформата могат да се поставят предвиждания както преди началото на даден мач или състезание, така и в хода на провеждането му преди да е завършил. Бет на живо е любимият начин на игра за много клиенти на онлайн платформите, а регистрираните потребители на Инбет могат да открият множество опции на практика във всеки един момент. По време на уикендите, когато се провеждат редовните кръгове в повечето клубни първенства в Европа, изборът става огромен. Случайно отваряне на сайта в събота следобед може да извади в менюто буквално десетки възможности за игра в реално време.

Във всеки момент има вариант за игра

А независимо дали срещата е стартирала преди половин минута или влиза в добавеното време, могат да се намерят варианти за залози на живо. Естествено, колкото по-рано, толкова повече опции - с наближаването на края на срещата спектърът на отворените пазари се стеснява. Ако например в 88-ата минута резултатът е 3:0 за Ювентус срещу Специя, вече няма да се приемат прогнози на живо за успех на Старата госпожа, тъй като коефициентът трябва да бъде равен или почти равен на 1.00. Ако резултатът в двубоя Реал Сосиедад - Леванте е 2:1, естествено, че няма да се приемат залози за “Двата отбора да отбележат гол”, тъй като този въпрос вече е решен.

Но обикновено в хода на срещата, когато има достатъчно време до края, броя на пазарите на живо в Инбет е почти толкова голям, колкото и при предварителните прогнози. А това означава, че потребителят на компанията може да прогнозира не само крайния изход. Освен знаците 1, Х, 2 на разположение на клиента са още десетки опции сред които различни пазари за резултатност (под и над определена стойност на голове, може дори и точният брой), представяне на конкретни футболисти (голове, асистенции, картони), развитие на мача до определен етап или в рамките на даден интервал и т.н. С течение на срещата броят на активните пазари намалява, но пък може и да се променя и да излизат нови в зависимост от хода на събитията.

Играта на живо носи допълнителен адреналин, защото дава възможност на почитателите на футбола, баскетбола или тениса да направят залог на база на това, което наблюдават и което придобиват като впечатление от развоя на събитието. За голяма част от залозите в реално време в Инбет може да се използва и функцията кеш-аут. Тя е предпочитана от много потребители, защото дава вариант да си върнат назад парите и дори да добавят печалба, преди самият двубой или турнир да е приключил. Още от старта букмейкърът даде богата палитра от възможности в това отношение, която очакваме да става все по-разнообразна с течение на времето.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com