Как да носим играта в джоба си с Betano mobile

Можем да играем навсякъде и по всяко време

Как да носим играта в джоба си с Betano mobile | StandartNews.com

Отмина времето, когато трябваше да ходим до букмейкърския пункт, за да видим какви мачове се предлагат в тиража и какви са коефициентите. Достатъчно е да отворим компютъра или просто да натиснем един-два бутона на телефона и всичко се разкрива пред нас. Така е и с betano mobile апликацията, която по всеобщи оценки е една от най-добрите, предлагани досега на българските потребители. Няма нужда да губим време, тъй като носим играта в джоба си. Отваряме платформата за залози, разглеждаме какво предлага тя и евентуално правим своя избор. Може да отнеме минута-две и толкова, продължаваме напред.

Разбира се, самото ходене до букмейкърския пункт си имаше своите предимства. Освен изпробване на късмета в това действие имаше и момент на социализация - разговори с приятели, познати и съседи, обсъждане на различни теми извън футболните и спортните. Но това винаги може да се случва така или иначе на други локации. А времето се промени, сферата на спортните залози също, като Betano Mobile не само се движи с модерните тенденции, а до голяма степен ги задава на българския пазар.

Какво откриваме в мобилното приложение на букмейкъра?

Всичко, което намираме и в стандартната уеб версия. Нищо не е спестено или изрязано от мобилната апликация на компанията. Като съдържания и функционалност тя предлага същото, което присъства и в сайта на оператора, ако го заредим през компютър. Така че с Betano Mobile app потребителите получават пълноценна услуга, която могат да използват бързо и лесно навсякъде и по всяко време.

А в менюто на букмейкъра откриваме възможности за игра в десетки футболни първенства и турнири по целия свят. Всеки топ мач в Европа сам по себе си дава десетки, дори стотици варианти за игра, които могат да бъдат използвани от регистрираните потребители.

И като стана дума за събиранията с приятелите в спортния бар за пускане на прогнози и гледане на мачове - това не отпада като вариант. Пак се събираме и пак правим залози. Само че не използваме хартиените фишове от “едно време”, а просто зареждаме мобилното приложение, разглеждаме какво се предлага и ако ни хареса - рискуваме. А винаги има интересни предложения, особено за мачове, които се играят в момента. Залагане в лайв режим повишава тръпката, като при букмейкъра ще открием колко динамично могат да се променят и пазарите в рамките на един мач. Понякога за минута или дори за броени секунди коефициентът за набелязана от нас селекция може да скочи или да падне драстично, ако на терена се случи ключово събитие.

Големите удобства не могат да се пренебрегнат

Можем да играем навсякъде и по всяко време, това вече го споменахме. До добавим, че също така във всеки един момент имаме възможността да използваме функцията кеш-аут, стига тя да е валидна за съответния залог, който вече сме направили. С Betano mobile разполагаме с удобството да следим мачове и състезания в реално време с точност до секундата, ако в дадения момент няма как да седнем пред телевизора или да заемем място на стадиона. Можем дори да гледаме преки предавания - доста са събитията, за които букмейкърът предлага тази опция. Играта става все по-интересна и вълнуваща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай