Къде са българите, скандират в Перм

Човек на Путин решава за Пеев и Сираков

Къде са българите, скандират в Перм | StandartNews.com

"Къде са българите? Жоро! Захари!", ревна публиката на "Амкар" при домакинската издънка 0:0 с "Криля советов". Двамата асове на тима от "Перм" бяха отстранени по неясни причини от Станислав Черчесов преди мача.

"Изумен съм от този ход. Бях готов да пътувам веднага за Русия, за да видя какво става, но имаха мач и не исках да внасям напрежение. Чух се с Пеев, кълне се, че не са предизвикали с нищо Станислав Черчесов. Но вижте, когато един треньор е прекалено нервен, нещата не вървят", обяви мениджърът на двамата играчи Мирчо Димитров. Днес той и клиентите му ще чакат тежката дума на президента на "Амкар" Генадий Шилов. Членът на партията на Путин "Единна Русия" ще привика днес на килимчето Черчесов, Пеев и Сираков. "Говорих и с него. Въпросът ще бъде решен", допълни Димитров.

"Не знам какво става?", обяви преди срещата Сираков за руските журналисти. "Това е гръм от ясно небе. Черчесов продължава с чистката. Но не можем да пропуснем факта, че този път става въпрос за играч, който 10 години е в отбора като Сираков, Пеев - седем. Георги е определен за футболист номер 1, а Захари е любимецът на феновете. Черчесов нервничеше, спореше със съдиите, хокаше своите. Искаше да докаже, че може и без лидерите, но не се получи - 0:0", коментира "Комсомолска правда". За разлика от Пеев и Сираков Благой Георгиев и Петър Занев минаха метър. Те играха вчера 90 минути.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай