Изписаха Роналд Куман

Отново съм здрав като бик, обяви селекционерът на Нидерландия

Изписаха Роналд Куман | StandartNews.com

Селекционерът на нидерландския национален отбор по футбол Роналд Куман обяви възстановяването си. Той бе хоспитализиран поради сърдечни проблеми.

"Това, което се случи миналия уикенд, беше малко страшно - заяви Роналд Куман. - Не само за мен, разбира се, но и за семейството ми и приятелите ми. За щастие, лекарите бързо ми помогнаха. Те действаха перфектно, за което съм им много благодарен. Такива събития ви помагат да слезете от небето на земята. Невероятно е колко хора ме подкрепиха, колко съобщения за подкрепа получих. Не само от приятелите ми в света на футбола, но и от напълно непознати. Това означава много за мен и бих искал да благодаря на всички. Сега отново съм здрав като бик. Това означава, че ще се върна и отново ще бъда напълно ангажиран да работя веднага щом футболът бъде възобновен. Още веднъж искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. Ще се видим скоро."

57-годишният специалист ръководи нидерландския отбор от 2018 г. Под неговото ръководство "оранжевите" стигнаха до Евро 2020, където ще играят в група „C“ с Украйна, Австрия и един от победителите в Лигата на нациите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай