Иво Тонев: Спираме парите на футболистите

Иво Тонев: Спираме парите на футболистите  | StandartNews.com

София. Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев потвърди треньорската рокада в тима. Той разкри още, че парите на футболистите ще бъдат спрени до края на сезона. 

"Разделяме се с Илиан Илиев. Той прецени, че така е най-добре за "Левски", каза босът. 

Тонев обяви, че Николай Митов ще води тима до края на сезона, като в четвъртък решението е било обсъдено заедно с Илиев и Даниел Боримиров. "Има вариант новият треньорски екип да остане начело на тима и през следващия сезон, но това зависи само тях. Помощници на Митов ще са Мариан Христов и Елин Топузаков", добави още изпълнителният директор на "сините". Здравко Здравков има предложение да работи в ДЮШ, като с него ще бъдат водени нови разговори в понеделник. 

Тонев разкри, че парите на футболистите ще бъдат спрени до края на сезона. "Спираме всички плащания на играчите до края на сезона. Когато завърши сезонът ще видим кой какво е заслужил да получи. Казах им на футболистите - оттук нататък, който не иска да играе за "Левски", може да си ходи още днес. Който иска да остане, трябва да се раздава докрай за отбора, да дава всичко от себе си", каза силният човек на "Герена". 

"Дали ще играем с чужденци или ще залагаме на наши юноши, това ще зависи от треньорите и от Боримиров. Няма нищо по-хубаво от това да играем с юноши на Левски. Вижте какво направи "Литекс", всички сега говорят за тях, но тази промяна при тях започна преди години. Казах на играчите, че може да завършим пети и да отпаднем за Купата, но можем да станем шампиони и да вземем Купата на България. Всичко зависи от тях", сподели още шефът на "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай