Ивет с предложение за брак в Амстердам

Ивет с предложение за брак в Амстердам | StandartNews.com

Фен на атлетиката изненада Ивет Лалова на стадиона в Амстердам, като й предложи брак. Забавният момент бе точно преди полуфинала на 200 м. Ивет все пак дари с усмивка тайния си обожател. Тя се омъжи през 2013-а за Симоне Колио, а нейният съпруг, който е официален масажист на българските атлети и в Амстердам доста се забавлявал, след като Лалова му разказала за предложението. Перфектните масажи, които Симоне прави на атлетите ни, са причина те да искат той да бъде включен в основната делегация на България за олимпиадата в Рио. Атлетите дори се чудят как борците, които също са с 11 души за Рио имат двама масажисти, а за тях не е отпуснат.

Иначе Лалова е една от най-уважаваните атлетки на Евро 2016. След спечелването и на среброто в спринта на 100 м, тя буквално бе спирана на всеки метър, както в миксзоната, така и около стадиона за снимки и автографи. "Цялото внимание в Амстердам бе насочено към финала на 100 м при жените, защото цяла Холандия очакваше титла на Дафне. Да това се случи, но тя има само един медал, а Ивет вече е с два", коментира президентът на БФЛА Добромир Карамаринов. "Тя направи феноменални бягания в Амстердам и виждам, че е страшно помъдряла. Надявам се Ивет да има шанса да се реализира и на олимпиадата в Рио, коментира министър Кралев. Контузия на безименния пръст не позволи на Георги Иванов да тласка нормално в квалификацията на гюле и го лиши от участие на финала. Последен от българите в Амстердам днес ще стартира Тихомир Иванов. Талантът завърши се представи силно в квалификацията на скок височина с 225 см отива на финала като 10-и.

Лалова: Побеля ми косата

Ивет Лалова спечели два сребърни медала от Евро 2016 на 100 и 200 м и накара всички отново да говорят за България. Ето и интервюто, което тя даде за "Стандарт" след втория си успех.

- Ивет, как се чувстваш?
- Много съм доволна. Още веднъж да ме пуснат да бягам този финал, пак ще го направя. Това беше възможно най-доброто развитие, тъй като знаем, че Дафне се намира в невероятна форма. Затова аз в случая по-скоро играех на максимум за медалите. Знаех, че някой от младите, казвам го с добро чувство, ще сгреши. И така и се случи. "Старото" куче издържа до края (смее се).
- Преди финала каза, че си уморена. Какво направи между двете бягания?
- Дадох си сметка колко съм работила, колко съм подготвена, в каква добра форма съм. И всъщност, се събудих след първото бягане на 100 м, сякаш получих шамар. Тогава си дадох сметка, че това не е бягане на 200 м. На финала на 100 метра проблем имаше с вятъра. Изобщо, тези три дни ми побеля косата.
- След Амстердам накъде?
- Към Рио. Там залогът е много голям. Ще гоня още по-добри резултати. Два пика на формата в един сезон са много трудни. Дай боже, търся лично постижение поне на 200 м.
- Усетила си каква подкрепа има Дафне Схипърс. А усещаш ли каква подкрепа имаш ти?
- Самият факт, че тук сега при мен са президентът на нашата федерация (б.а. Добромир Карамаринов) и спортният министър на страната ни (б.а. Красен Кралев) - това за мен е изключителна подкрепа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай