Ивелин Попов: Три са причините да напусна

Не желая да играя, заради негативизъм, непукизъм и Лечков, обяви Попето

Ивелин Попов: Три са причините да напусна | StandartNews.com

Три са причините Ивелин Попов да се откаже от националния отбор по футбол. Той разкри плановете си да спре да играе за България преди последната евроквалификация с Чехия през ноември и завършва кариерата си с 90 мача за родината. 

Бившият капитан обяви в интервю за "Канал 3", че трудно може да промени решението си да се върне поне за баражите за Евро 2020. Той все пак си остави вратичка, като призова да се изчака срещата му със селекционера Георги Дерменджиев в близките дни.

"Негативизмът е първата причина. Втората е, че за някои футболисти националният отбор не е приоритет. Третата е свързана с досегашния директор Йордан Лечков и неговите критики към отбора. Трудно бих се върнал, но нека изчакаме да се срещна със селекционера", заяви Попето.

Националите имат шанс да се класират за Европейското първенство през предстоящото лято, ако победят Унгария, а после Исландия или Румъния в София на баражите през март. Мнозина навиват Попов да се върне поне за тези двубои, като сред тях е и Дерменджиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай