Истерия за билети разтресе сините

Истерия за билети разтресе сините | StandartNews.com

Искам 10 билета, запазете ми 20, с подобни телефонни обаждания бяха залети шефовете на "Левски" и служителите на клуба след 0:0 в първата среща с "Марибор". Мъжката игра на "сините" се понрави на всички техни привърженици и те искат да им ударят здраво рамо в реванша в четвъртък. Днес управата се събра на заседание именно по този въпрос. Пропуските се печатат спешно, за да бъдат на касите на стадион "Георги Аспурохов" и в магазина на ул. "Тодор Александров" още в понеделник по обед.

"1:1 е по-хубав резултат. Сега не трябва да допускаме гол, ако вкараме един, а те изравнят, ще е нужно да отбележим и втори. А при 2:2 и трети", обяви треньорът на тима Любо Петрович. Той искрено съжаляваше, че нито едно от трите чисти положения, които имаха столичани на "Людски врът", не опъна мрежата зад Ханданович. Това не му даде мира от Словения до София. "Няма фаворит. Нещата са 50 на 50. Гледаме какво става в Европа. Вече няма домакин или гост. "Тречин" само за 39 минути водеше 4:0 над "Олимпия" насред Любляна. А и двата отбора са силни", каза още Петрович.

"Трябва да стоим на земята и да не летим в облаците, защото ни предстоят нови тежки 90 минути в София", заяви шефът на УС Николай Илиев. Вчера той имаше още един повод за радост. Бившият защитник стана за втори път дядо. Щерката му Натали го дари с внучка Леонор, която проплака в Италия. Преди това тя има и син - Николас.

Словенците: Счупиха ни зъбите

"Марибор" си счупи зъбите в костелив орех, коментира най-големият словенски спортен вестник "Екипа. "Разочарование", написа местният "Вечер". Треньорът Дарко Миланич обяви, че не е доволен от своите, които си отнесоха и доста освирквания в последните минути за безидейните подавания в защита. "Не знам защо бяхме толкова напрегнати и стреснати. Не го приемам. Играта ни не вървеше, не се промени и със смените", коментира той. Журналистите на "Людски врът" пък свалиха шапка на българската агитка. "Тези момчета са страхотни. Това е публика. Не спряха да пеят. Представяме си какво ще е в София - ад!", коментираха те.

Играчите: "Герена" трябва да гори

Сега "Герена" трябва да гори, пожела си капитанът на "сините" Веселин Минев в Марибор. "Преди срещата щях да се радвам, ако ни бяха казали, че ще вземем 0:0. Сега обаче съжалявам", допълни той.

"Вярвам, че с помощта на феновете ще победим. В момента ние сме превърнахмевъв фаворити от аутсайдери", допълни защитникът Даниел Пиргов. "Изпълняхме това, което шефът нареди, и се справихме. Имахме три шанса, но ги пропуснахме. Нещата са отворени и за двата отбора", коментира вратарят Боян Йоргачевич, който ще отнесе конско за ситуацията, която доведе до гредата за "Марибор". "Тежък мач, радвам се, че взехме добър резултат. Жалкото обаче е, че не вкарахме един гол, с който да си направим нещата доста по-леки", коментира и Венци Христов. "Доста се говори за "Марибор". Били доста силни, но ние доказахме, че сме колектив. Не им дадохме да покажат нищо", коментира Джереми де Ноойер. Почивката пък дойде добре дошла за Антонио Аниете, който си тръгна от "Людски врът" с превързано ляво бедро. Футболисти и ръководство пък благодариха на феновете с декларация и обявиха, че те са играч номер 1, а не номер 12, както повелява традицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай