Испанците национали обрани на гол покер

Тайната "Фуриите" - проститутки, бира и плаж

Испанците национали обрани на гол покер | StandartNews.com

В скандал с проститутки бяха забъркани испанските национали от медиите в Бразилия. Както е известно, "фуриите" се оплакаха, че са им изчезнали 1000 евро от хотела ден след първия им мач от купата на Конфедерациите с Уругвай. Според "Глобоеспорте" кражбата е станала след бурен купон в стаите им, който включвал пет проститутки. Позовавайки се на свои източници - служители на хотела, изданието твърди, че след множество изпита кайпириня и бира футболистите си повикали момичета. В забавата били замесени петима футболисти и едно от техническите лица на отбора, които поиграли на гол покер с жриците. На сутринта испанците установили, че им липсват пари, и подали сигнал в полицията.

Единият от ограбените е Жерард Пике. "Всичко е лъжа. Федерацията е взела мерки и се надяваме всичко скоро да приключи. Явно от хотела не искат да приемат, че сред тях може да има крадци, и са излезли с тази версия. Още по-неприятно е, че ние играем турнир в момента и все пак трябва да се концентрираме върху мачовете", коментира защитникът.

От испанската футболна федерация също излязоха с официално изявление и отрекоха информацията.
Самите национали не изглеждат никак притеснени. След мача с Нигерия те се опънаха на плажа във Форталеза и изпиха по чаша вино. Малко бяха смелчаците като Фернандо Торес и Хуан Мата, които се изкъпаха в Океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай