Испания прати наш голфър на Гран Канария

Испания прати наш голфър на Гран Канария | StandartNews.com

София. На 5-дневна екзотична ваканция на остров Гран Канария, в комбинация с наслада от любимия голф, прати Испания наш почитатели на тази елитна-аристократична игра. Това е Николай Тончев, който миналата година спечели третото място в дивизия С на турнира Мтел голф мастърс в голф клуб „Света София" в село Равно Поле.

Отдихът на райския канарски остров бе голямата награда на провелия се вчера в същия голф клуб турнир I need Spain, който е включен в рамките на програма „Испанска пролет" на посолството на Мадрид у нас и се проведе със съдействието на Тур Испания (държавната служба по туризма на Испания, базирана във Виена и акредитирана и за България). Турнирът бе организиран от посланика на Испания в България, Хосе Луис Тапия, и неговият Клуб „Дипломати и Бизнес", който събра най-запалените играчи на голф от дипломатическия корпус и от бизнес-елита на България. Награда за най-близо до 15-та дупка спечели Боби Велков.

Призът „най-близо до 9-та дупка" пък взе Роберто Младенов . Трето място бе за отбора на Радко Стойнев и Роберто Младенов. „Сребърният медал" пък взеха Иван Андреев и Мирослав Долапчиев. А купата за първото място, връчена от посланик Тапия, вдигнаха Румен Анастасов и Сет Ундърууд.

Сред участниците в турнира бяха бизнесмените Красимир Гергов и Петър Манджуков , както и посланика на Аржентина Гийермо Асрак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай