Инджов: Одит и тогава взимам ЦСКА

Инджов: Одит и тогава взимам ЦСКА | StandartNews.com

Очаквам да бъда допуснат в счетоводството на клуба в понеделник и ще взема ЦСКА, ако няма големи задължения над обявените. Това обяви пред Иван Гарелов по TV 7 считаният за нов собственик на клуба Юлиян Инджов. Той заяви, че ако изскочат нови огромни задължения, е готов да подари "червените", като заедно със своя приятел Петър Манджуков няма да искат и стотинка от дадените назаем милиони. 

Инджов иска да привлече още доста бизнесмени, ако вземе клуба. Той категорично заяви, че към момента няма решение за треньорския пост тъй като е строителен предприемач и разбира от строителство, а за спорта ще се консултира със специалисти. Той потвърди, че до 30 март Алксандър Томов трябва да връща милиони на него и на Манджуков, ако не го направи - ще се прости с контролния пакет в клуба. Той предложи на всички, които да имат пари от ЦСКА, да опростят част от сумите като лично се ангажира те да отидат за спортната база.

Юлиян Инджов е убеден, че ако вземе акциите, ще стабилизира клуба независимо, че в момента валят оставки след оставки и не е ясно кой финансира клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай