Има ли напрежение? Ясна е контузията на Салах

Ливърпул трепереше за своята суперзвезда

Има ли напрежение? Ясна е контузията на Салах | StandartNews.com

Суперзвездата на Египет Мохамед Салах ще пропусне следващите два мача на тима си от турнира за Купата на африканските нации. Това обявиха официално от местната федерация. 

Нападателят получи контузия по време на двубоя от груповата фаза срещу Гана и беше заменен още преди почивката. За щастие на хората в Египет и на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп контузията не е толкова сериозна. 

„Тестовете на Мохамед Салах, капитанът на египетския национален отбор, показаха, че той е получил разтежение и ще пропусне следващите два мача на отбора от турнира за Купата на африканските нации“, обявиха от футболната федерация на Египет.

Все пак Салах ще пропусне важния мач срещу Кабо Верде, който вече си осигури първото място в Група В. В него „фараоните“ имат нужда от победата, за да си гарантират участие на 1/8-финалите. Ако Египет продължи в следващата фаза, Салах ще пропусне и срещата от осминафиналната фаза на турнира.

Ако всичко върви по план, Салах ще бъде на разположение на селекционера си за четвъртфиналите на надреварата, които ще бъдат на 2 и 3 февруари. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай