Игрите сбъдват мечтата: Секс с бразилска жена

Игрите сбъдват мечтата: Секс с бразилска жена | StandartNews.com

Проститутките мечтаят да бъдат златният медал на някой спортист

В Рио да спиш със Спайдърмен е нормално, казва Джулиана

Отново е време за Олимпиада! И както обикновено една от темите на летните Игри е сексът. 23-годишна Джулиана е една от 12 000 проститутки, които очакват с нетърпение хилядите посетители на Рио. Тя все още вярва, че ще изкара доста пари. По принцип проституцията е легална в Бразилия, но полицията все пак хвърля по едно око върху бизнеса с греха. В днешни дни жриците на любовта най-често намират клиентите си във Фейсбук или приложението "Тиндър". Джулиана разкрива, че "всички момичета са доста развълнувани за олимпиадата. Това е отлична възможност за тях да изкарат доста пари и да се измъкнат от този живот". Джулиана дори мечтае да се запознае с някого от спортистите, който да се влюби в нея и да я вземе при себе си.

"Олимпийските игри са възможност, която идва един път в живота", казва Джулиана, докато лекичко пъха краката си в пясъка, сядайки в бар на плажа Копакабана. Банският й оставя доста малко място за въображение при мъжете. След като си слага розово червило, тя казва: "Хората идват тук да спечелят златен медал от олимпиадата, но за мен златото в моите джобове ще ме направи победител. Всъщност аз искам да съм златният медал за някого на тези Игри. Но конкуренцията е доста солидна".

Джулиана, чието име на работното място е Бруна, е една от тези 12 000 проститутки, които се "целят" в очакваните 400 000 посетители. "Защо да се притеснявам за полицията?

Някои от ченгетата дори са мои клиенти

Проституцията в Бразилия вече е приета от всички. Това е лесен начин да изкараш малко пари, когато си в трудно положение. В Рио има малко работа, всичко е скъпо, икономиката запада. Момичетата тук осъзнават, че това е най-бързият и най-лесният начин да се изхранваш. Всички мои колежки, с които работя нямат търпение Игрите да започнат", допълва Джулиана.

В този момент тя отпива от кокоса си и поглежда към близките хотели до плажа. Нарича ги "работна зона". Разкрива, че работи по 3 или 4 нощи на седмица. Като средната бройка клиенти на "смяна" е четирима. "По време на олимпиадата ще работя денонощно", казва Джулиана на развален английски. "Клиентите не ми плащат, за да говоря, така че фактът, че не знам този език не ме притеснява", обяснява още тя. И допълва, че печели три пъти повече от предишната й работа - в салон за красота.

Джулиана разкрива, че тарифата й в момента е 100 евро на час. Но това е само за чужденци. На бразилците взима по-малко. "По време на олимпиадата обаче цената ще се вдигне. Най-много ми плати един французин преди време.

Бяхме цяла нощ заедно и ми даде 1400 евро

Честно", разкрива Джулиана.

Родителите на момичето, които живеят в град северно от Рио, все още вярват, че тя работи в салон за красота. "Но аз харесвам това, с което се занимавам. Все пак мога да си позволя апартамент, кола, храна и други неща", споделя още Джулиана. "Уча английски, искам да пътувам. В този живот това са моите цели", допълва тя.

Установено е около 1 милион души са замесени по някакъв начин в бизнеса с плътски удоволствия. За това е лесно да си откриеш момиче, ако си в Рио.

Някои девойки работят на улицата по старомодния начин - с високите токчета и неизчерпаемото търпение. Други се "трудят" в баровете и бардаците. Но там често няма прозорци и е доста задушно. Трети пък мръзнат цяла нощ на Копакабана. Джулиана обаче се среща със своите клиенти през Фейсбук и "Тиндър", както и по телефона. Казва, че се притеснява от непознати. "Местните може и да са по-агресивни. Но чужденците не са. Те имат мечта - да спят с бразилска жена".
Все пак Джулиана има свой приятел, който винаги присъства на първата среща с нов клиент. "За всеки случай е", обяснява тя. "Сексът е бизнес за мен. И е доста важно за моя бизнес клиентите да ползват кондоми", каза Джулиана на въпрос дали се плаши от Зика. "Имаме няколко клиенти от Англия, САЩ, Германия, Италия. Те вече си запазиха час по време на Игрите".
Тя се шегува, че

"мечтата й е да бъде като Джулия Робъртс"

която играе проститутка във филма "Хубава жена" и се запознава с богаташа Ричърд Гиър като двамата се влюбват и заживяват заедно.

В Рио има и специални мотели, където жриците на любовта водят клиентите си. Един от най-луксозните такива се намира близо до плажа. Там Джулиана ходи често. Общо 60 души се грижат само за чистотата и подредеността на тези 46 стаи. Всички те имат "упътване в секса" в ъгъла. Някои от тях са с двойни легла, имат джакузита, огромни огледала, както и много кондоми брандирани с името на мотела. Секс играчките също са налични, но трябва да бъдат поръчани предварително. Една такава стая струва 1300 евро. "Случвали са ми се доста странни неща там. Веднъж ме извикаха едни туристи. Оказа се, че са женени и искаха тройка. Често пъти пък клиенти са ми плащали само за да си говорим или гушкаме. Но хората имат различни желания", разказва още Джулиана. "Друг път мъжете ми разказват тяхната фантазия. Често пъти съм им я сбъдвала. Правила съм се на вещица, обличала съм костюми на патоци, на Спайдърмен. Първоначално мислех тези неща за доста необичайни, но всъщност са си нормални", допълва жрицата.

$25 за хамбургер, 8 за бутилка вода

Преди доста години Рио де Жанейро беше в списъка на най-скъпите градове в света. Но в навечерието на откриването на олимпийските игри - най-голямото спортно събитие в света, цените допълнително се повишиха. Особено в туристическите зони и на местата, посещавани от спортистите. На Копакабана цената на най-обикновена плажна рокля може да достигне до 100 евро, а пърженото пиле в Олимпийския парк е минимум 18 евро. И това не е изгодно за никого.

Солените цени се появиха най-напред в официалния магазин на игрите, разпънат на самия Копакабана. Тук най-евтините неща са монетата от един реал, посветена на игрите, която се продава по 13 долара, ключодържател за 35 долара, а суичър с логото на игрите, който достига 200 долара. За да си наемеш стол и тента на плажа, плюс кенче бира, излиза най-малко 25 долара. "Това е олимпийска цена, ясно?, уверяват на улицата. - Ние също трябва да припечелим."

Икономистът Андре Браз от фондацията "Жетулио Варгас" е съгласен с логиката на плажните търговци. "В районите с най-голям туристически наплив цените ще се повишат дори и ако туристите не са наясно с тукашните ценности. Мнозина идват от държави с по-стабилни валути от нашата и имат пари за харчене. Освен това, когато вие консумирате на пясъка, нещата не се свеждат само до бирата, а и до обслужването и удобството. Нормално е да е по-скъпо.

Подобно е и логиката на мислене в градските хотели. Тризвездните са най-търсени и неслучайно там повишението на цената за нощувка е най-високо. От 5 до 21 август те започват от 407 долара - скок от 167% в сравнение с другите пикови периоди в града, като Нова година и карнавала. Средната цена на нощувка в четиризвездните се е повишила със 135%, а при петзвездните скокът е 17%.

Най-сериозните оплаквания са от Олимпийския парк в Бара. Заради липсата на избор в района закуската върви по 18 долара, хамбургерът е 25 долара, бутилка минерална вода - 8 долара, а килограм готвена храна в ресторанта достига до 98 долара. В олимпийското село цените в магазините са скочили 3 пъти при артикулите от първа необходимост като адаптери, препарати против комари и карти с памет. Пакет с 10 адаптера - жизненонеобходими в тази държава, в която стандартът на контактите е с по 3 дупки - вървят по 200 долара. "Такова е търсенето и предлагането, уверява Андре Браз. - На тези места, където няма други възможности, или конкуренция, а цените са високи, търговците предлагат дори и по-скъпи продукти." Икономистът уверява, че подобни повишения са временни и няма да повлияят инфлационно.

Борят Зика с безплатно порно

Порното е най-новото оръжие в борбата срещу Зика в Рио. Не е тайна, че олимпиадата е просто извинение за атлетите да си устройват оргии. За нещастие 2016 г. се превърна във възможно най-лошата година за секс в Южна Америка, заради избухналия вирус. Заразата може да се пренася по сексуален път и най-добрият начин за превенция е отказът от креватни забавления. Което, естествено, е напълно невъзможна и шантава стратегия. Събирането на пияни от кайпириня коктейли туристи и атлети със секси тела в най-сексапилните 485 квадратни метра на планетата, без съмнение, ще избухне в гореща буря от хормони, които ще се развихри толкова силно, че ще се види от всички. Международните организиации, занимаващи се с това да усмиряват Зика по време на Игрите, се намериха в тежка ситуация. Не защото е невъзможно да се ограничи заразата, е именно защото самото ограничаване е нужната мярка.

Влезте в популярна сайт за възрастни "pornhub.com", който се досети за най-важната истина в човешката биология: сексът разпространява болести само когато се практикува с някой друг. Кампанията на порно гиганта да удържи разпространението на Зика, шеговито кръстена "Ооооохлимпиада", е на практика празник на мастурбацията. В крайна сметка, само защото потенциално заразените с вируса телесни течности са опасни не означава, че те не могат да бъдат отделяни. За да помогнат с процеса на изхвърляне "Порнхъб" предлага безплатен достъп до "Порнхъб премиум" пакета - личният канал на сайта, който предлага филми във високо качество и струва 9,99 долара, за всеки резидент на Рио де Жанейро, олимпийските атлети и гостите, които се логват в рамките на града по време на Игрите. Из улиците на Рио работниците на "Порнхъб" стартираха "здравната инициатива" на 5 август, а днес вече започват да раздават предпазващите от Зика комплекти, които включват "Порнхъб премиум карта", спрей срещу насекоми, кутия със салфетки, бутилка лубрикант, който компанията казва, че съдържа "всички необходими вещества, гарантиращи протекция". Колкото и нелепо да звучи кампанията, научно тя е напълно издържана: както вече учените казаха, избягването на ухапвания от комари и спирането на носители на вируса да заразяват другите, е единственото нещо, което може да се направи.

"Предлагайки алтернатива на сексуалните контакти, ние полагаме усилия да се преборим с болестта", заяви вицепрезидентът на "Порнхъб" Кори Прайс в изявление. Използваният в кампанията език разкрива, че тя не е напълно сериозно, но от порногиганта и преди са размивали линиите между сатирата и сериозността, и то с голям успех. "BangFit" кампанията, която превърна секса в игра, която гори калории, се превърна в хит. Дали някой изобщо е влязъл в добра форма заради нея или не, остана без значение. Важното в случая бе съобщението, което гледащите порно получиха - те контролират своите тела. Същото важи и за "Ооохлимпиада" кампанията с изключението, че тя е посветена да ни информира за това какво излиза или се задържа в телата ни. Дори и готиния подход на "Порнхъб" в битката със Зика може да се окаже прекалено консервативен. Набива се на очи липсата на кондоми в техния "анти Зика" комплект, което намеква, че гледането на порно е самостоятелно забавление и не води до сексуални контакти. Зачитайки факта, че най-явното последствие от вируса е микроцефалията сред бебетата, родени от майки, пренасящи заразата, битката с бременността е с централно значение за кампанията. Въпреки това битката с вируса изисква сериозна колаборация между отделните организации. Центърът за контрол на заразите предприе традиционен похват в борбата и предупреди атлетите и туристите за рисковете. Австралийската делегация пък дойде подготвена с "анти Зика" кондоми. Ако "Оооохлимпиада" кампанията успее поне да вдигне нивото на запознатост сред хората за вирусите, съдържащи се в освобождаващата течност, значи трябва да получат медал.

Властите раздадоха половин милион кондоми

Рио, град на любовта: Бразилските власти раздадоха 450 000 презерватива на атлетите, което е олимпийски рекорд - по 42 за всеки спортист. Увеличението може да бъде обяснено с факта, че бяха раздадени 100 000 дамски кондома.

Няма индикации, че голямата бройка е свързана с вируса Зика. Спортистите могат да се снабдяват с кондоми от специална клиника или автомати, разположени в олимпийското село.

Части от олимпийското село може и да не са завършени и да не стават за живеене, но поне едно нещо бе направено като хората. Впечатляващата цифра от 450 000 кондома е с три пъти повече от Лондон 2012, разкриха от Международния олимпийски комитет. В добавка домакините са подготвили около 175 000 хиляди пакета с лубрикант. МОК твърди, че кондомите, познати като "малките ризи на Венера" в Бразилия, ще окуражат 10 500 атлети и персонал да практикуват безопасен секс. Олимпийското село има репутация на място, в което сексът е честа практика, а от Игрите в Сеул през 1988 г. започва вече традиционното снабдяване с кондоми. Австралийската плувкиня Мелани Шлангър разкри какво точно се случва зад кулисите в селото, признавайки, че атлетите не се отказват от секса дори и по време на олимпиада. "Нека просто да кажем, че има доста добра причина това място да е пълно с безплатни кондоми. Тази година очаквам "Тиндър" да е доста популярен", заяви пред "Нюз Корп" 29-годишната спортистка. Не е ясно дали Зика изобщо има връзка с допълнителното количество презервативи. Вирусът се пренася от комари, но може да бъде предаван и по сексуален път. Заразата се свързва с микроцефалия, заради която бебета се раждат със смалени глави. Австралийският олимпийски комитет предприе допълнителни мерки спрямо атлетите си. Шефовете се обединиха с фармацевтичната компания "Старфарма Холдингс", за да произведат специален анти-зика кондом. Олимпийското село отвори врати на 24 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай