Изгониха втори насилник от Манчестър Юнайтед

Решението на бразилската федерация

Изгониха втори насилник от Манчестър Юнайтед | StandartNews.com

Големи проблеми с пореден насилник от Манчестър Юнайтед.

Бразилия извади от състава крилото на Манчестър Юнайтед Антъни, който бе повикан за мачовете на селесао срещу Боливия и Перу в световните квалификации на 9 и 13 септември. Причината са разкритията в бразилските медии за обвиненията срещу 100-милионния играч в насилие и смъртни заплахи срещу годеницата му.

Проблемите с Антъни започнаха още в началото на лятото, когато за първи път местният онлайн портал UOL обяви, че полицията разследва футболиста.

Тогава имаше изказвания на Габриела Кавалин, която е бивша приятелка на играча, че е бита и плашена от него няколко пъти.

Сега вече има и конкретни факти, както и признанието на агента на Антъни, че обвинения наистина има и клиентът му се готви за защита срещу тях.

Кавалин разкрива, че е удряна с глава от крилото на Юнайтед, ритана в тялото и плашена със смърт за нея и семейството и, като последният такъв случай е бил през януари.

Според публикацията на UOL в понеделник, подкрепена и от други бразилски медии, случаят е изключително сериозен и напомня този на съотборника на Антъни - Мейсън Гринууд, който изкара в ареста над година и половина, докато вървеше разследването срещу него за домашно насилие над приятелката му.

Ръководството на бразилската федерация подчерта, че Антъни няма да бъде включван в състава, докато върви разследването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай