Хвърлят бомбата "ЦСКА" на синдика

Хвърлят бомбата "ЦСКА" на синдика | StandartNews.com

Феновете на "армейците" пак стягат бунтове

Кашата около ЦСКА ще стане пълна, научи "Стандарт". Вчера Правната комисия се събра да решава въпроса дали да пусне "ФК ЦСКА" във Югозападната "В" група на мястото на сегашното дружество или не. Официално становище обаче не изтече. Очаква се то да се появи днес.

"Край губим 1:7!", почервеняха "червените" сайтове и форуми в мрежата. Според запознати обаче нещата не стоят така, въпреки че такива са настроенията в комисията, а ще станат по-сложни. Правистите са решили да прехвърлят горещия картоф на синдик Радослав Тонев. Той ще организира събранието на кредиторите на ЦСКА на 22 октомври и там ще бъде обсъждано дали те ще приемат варианта, който им се предлага от шефовете на "армейците" или ще бъде отхвърлен, твърди източник на "Стандарт".

едакцията направи опит да се свърже по въпроса с Борислав Попов, но удари на камък. Дори и в централата на БФС не знаеха какво точно се случва, защото Правната комисия не заседава в нито един от офисите й.

Още преди заседанието пък от "Армията" излезе заплашителна декларация. Феновете обявиха, че не искат да виждат политици на мача с "Витоша" в неделя. Освен това се стягат за бунтове пред сградите на държавната власт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай