"Хищникът" Бербатов прецака хърватин

"Лудогорец" ще е шампион, искам във "Фулъм", каза Манолев

"Хищникът" Бербатов прецака хърватин | StandartNews.com

София. Пазете се от хищника Димитър Бербатов, това написа коментаторът на "Ливърпул Ехо" и легенда на "Евертън" Хауърд Кендъл в колонката си. Статията е за днешния мач, в който "Фулъм" гостува на "карамелите". "Бербатов е един от най-надарените нападатели в Англия. Той не е голмайстор, който да бяга 90 мин, всъщност той по-често се разхожда. Именно тук е измамата. Така той приспива защитниците и после напада. Точно като хищник", написа Кандъл.

Съотборникът на Бербо - Младен Петрич, най-вероятно ще напусне "котиджърс" през лятото. Причината е, че хърватинът иска да играе всеки мач, но мениджърът Мартин Йол го е отрязал с думите: "Докато Бербатов е в отбора, той ще е титуляр. Все пак за минутите, които Петрич е прекарал на терена, е доста продуктивен.

Другият българин във "Фулъм" Станислав Манолев ясно заяви желанието си да остане на "Крейвън Котидж", въпреки че е под наем от ПСВ. "Вече се чувствам много страхотно тук", каза Манолев пред "Гонг".

"Всичко това обаче си зависи от мен - до края на сезона да покажа добри игри и "Фулъм" да ме закупи. Информациите за интерес към мен от Италия са радостни, но аз все още нито съм разговарял с Мартин Йол, нито с личния ми мениджър за бъдещето ми", каза още Станислав. "Често гледам мачове от българското първенство. ЦСКА и "Левски" играят доста колебливо, мисля, че "Лудогорец" и този сезон може да триумфира с титлата", допълни Манолев и похвали "Литекс".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай