Хамилтън издава рап албум за Ф1

Хамилтън издава рап албум за Ф1 | StandartNews.com

Л.А. Само ден след като стана ясно, че Люис Хамилтън пише любовни парчета, вчера английската преса разкри, че британецът има намерение да публикува цял албум.

Хамилтън е прекарал почти цяла седмица в звукозаписно студио в Лос Анджелис. След това Люис заминал за Средиземно море, където прекарал времето си на яхта край Ибиса с шефа на Надзорния съвет на "Мерцедес" Ники Лауда. Именно там Хамилтън е написал още няколко парчета. Според медиите скоро Люис може да издаде и рап албум. Първоначалната причина за творенията на Хамилтън се смяташе, че е певицата Никол Шерцингер. Според световните медии Люис още не може да преглътне раздялата си с нея. Това обаче не е съвсем вярно. "Не съм писал любовни песни, за да върна някого при себе си, както някои хора смятат", каза ядосано Люис. "Може би пиша, защото ми липсва да съм в болида. Почивката продължи дълго време", заяви Хамилтън.

Неприятна случка сполетя Люис преди първата тренировка за Гран При на Унгария.

На влизане в бокса гълъб започна да лети много ниско и едва не се вряза в лицето му. Това предизвика усмивка у пилота и той отказа да коментира.

Иначе Себастиян Фетел премаза конкуренция и в двата теста на "Хунгароринг" вчера. Втори и в двете тренировка финишира съотборникът му Марк Уебър. Днес е квалификацията, а състезанието ще се проведе в неделя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай