Гриша Ганчев призна най-голямата си грешка, кого обвини /Видео/

Собственикът на ЦСКА София говори пред клубния сайт на "червените"

Гриша Ганчев призна най-голямата си грешка, кого обвини /Видео/ | StandartNews.com

Собственикът на ЦСКА София Гриша Ганчев определи като своя най-голяма грешка стадион "Българска армия". Бизнесменът обвини в прав текст ръководни фактори в държавата. Той говори пред клубния сайт на "червените".

"Много грешки направих - и аз, и мои хора, и т.н. Но мисля, че е поправимо. Една от грешките ми, най-важната според мен, е, че се доверих изцяло на ръководни фактори в държавата заради стадиона. Като имам предвид, че те са професионални лъжци и нормално, останах с пръст в устата. Но има хоризонт някакъв сега и мисля, че ще бъде поправено това нещо", заяви Гриша Ганчев. Той добави, че ще се подобри комуникацията между него и феновете. 

Бизнесменът заяви също, че от треньорите, които са минали през клуба съжалява само за Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро, които единствени са направили футболисти. Той подчерта, че никой не е гонил Стойчо Младенов от ЦСКА София.

Ганчев отрече и слуха, че финалът за Купата на България е бил даден на Левски след договорка с Наско Сираков.“Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, че сме дали мача на Левски, но явно са се объркали, че и аз съм като тях - мога да се продавам денонощно. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник? С кое да ме купи? И колко пари той трябва да ми даде, че да му продам мача аз на него? Свъзало ме 30-годишно приятелство. Аз приятели нямам, имам добри познати. Най-добрият ми приятел е моето куче Пухчо. Ще преживеем и тая опорка”, каза Ганчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай