Гонзо се сопна: Треньорът да говори

Гонзо се сопна: Треньорът да говори | StandartNews.com

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов не бе щастлив от нулевото равенство в Коматево. "Треньорите да говорят, чуйте тяхното мнение", отсече той и напусна базата на "Ботев".

"Омръзна ми да говоря едно и също. Ние си знаем какво ни липсва - завършващата част. Надявам се, че ще успеем да намери точните хора и през пролетта ще изглеждаме по друг начин. Казах им през второто полувреме да задържим топката, да укротим нещата и виждате, че нещата се получиха. Постоянно подвиквах да бият, да стрелят. Ударите ни бяха от средна дистанция. Нещата ще се решат през пролетта, но се вижда, че "Лудогорец" има повече от всичко", коментира самият Стойчо Стоев.

"Канарчетата" се радват на точката

Точката срещу "Левски" си е успех, признаха спорният директор на "Ботев" Георги Марков и Николай Костов. "Не ни стигна късмет. През втората част пък се уморихме и трудно стигахме до вратата им. Има израстване. Ритъмът на игра е друг. Ако има трансфери - ще ви кажем. Ще предпочетем българи", каза още Марков.

"Имаме доста проблеми, но и знаем възможностите си. След почивката отпаднахме физически, "Левски" владееше нещата, но важното е, че с изключение на последните 25 минути, не им дадохме да се приближат към вратата ни", заяви пък треньорът на "жълто-черните" Николай Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай