Гонзо се озъби! Каза кой да не му дава акъл

И продължи да вярва в светлото бъдеще

Гонзо се озъби! Каза кой да не му дава акъл | StandartNews.com

“В националния отбор се оформя едно ядро от 15 човека, около които ще градим бъдещето. Разликата между мача с Унгария, в който загубихме с 0:3, е, че тогава играхме катастрофално. Отборът играе добре. За да постигаш резултати, трябва да играеш добре. Ако не намерим точните хора, а смятам, че почти сме ги намерили, няма да има резултати"..

Това каза техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо и сподели, че в неговите мисли на дневен ред не стои възможността Младен Кръстаич да напусне поста на национален селекционер. Той добави, че ще бъде необходимо време, като сравни представителния тим с “цвете, което трябва да се полива”.

"Има израстване в отбора. Ако вие не го виждате, аз го виждам. Нямаме толкова много футболисти. Това са най-добрите футболисти в България и го твърдя. Нормално е всеки друг да има свое мнение. Нашата цел е да изградим отбор, който да бъде 4-5 години на високо ниво"

Гледаме класирането, но какво да направим? Да вляза и да вкарам два-три гола ли? Не искам нито да упреквам вас, нито да защитавам Кръстаич. Много пъти футболистите не могат да изпълнят решенията на треньора”.

"Аз чета много коментари, гледам и много анализатори от типа Гошо, Пешо, Тошо, но ако искаш да намериш точните хора за националния отбор, трябва да извикаш много футболисти. И ние точно това правим", завърши Гонзо.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай