Голямо събитие за наша треньорска легенда! Промяната

Какво ще прави Весела Димитрова

Голямо събитие за наша треньорска легенда! Промяната | StandartNews.com

Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори вечер, преди състезанието, си подготвям речта за пред Илиана Раева. Ще изкарам още малко, до олимпиадата в Париж, пък после ще видим, заяви треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитровa пред bTV.

Само преди няколко дни новият ни състав спечели световната титла в многобоя на шампионата, който се проведе в София. Димитрова разкрива, че точно преди първенството е сменила и петото момиче в тима.

"Много трудно ми беше в началото (б.ред. - с новия ансамбъл). Смених ги една по една, накрая останаха пет нови момичета преди световното. Дори малко закъснях след олимпиадата (в Токио). Трябваше да започна по-рано подготовката. При нас трябва всяка с всяка да си пасне като характер. Много са важни отношенията вътре в отбора", категорична е специалистката, която изведе България до олимпийска титла на Игрите в японската столица.

"Нямам желание да ходя някъде, за да работя за някой друг. Това ми е абсолютно достатъчно. Най-много до олимпиадата ще бъда тук и после може би ще работя в книжарница. Малко съм трудна в общуването с хората, но може би ще се науча."

Тя има позитивни очаквания за Париж 2024: "Трудът е в основата на всеки успех. Ако се трудиш, няма как да не успееш. Трябва си обаче и малко спортен късмет."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай