Голяма изненада! Суперзвезда на спорта идва у нас

Съобщението е официално

Голяма изненада! Суперзвезда на спорта идва у нас | StandartNews.com

Конър Макгрегър обяви, че идва в България. Бившият шампион в две категории на UFC  съобщи новината пред Sportal.bg.

“Здравейте, България! Имам голяма изненада за вас! Пристигам скоро в България! Много се вълнувам да споделя това с вас! Знам, че и вие се вълнувате! Нямам търпение да вдигнем чаши заедно и да покажем на света от какво сме направени!”, заяви суперзвездата в бойните спортове от Ирландия.

Представители на екипът, който ще доведе Конър в България, споделят следното: 

"Създаваме общество на Конър Макгрегър в България и сме сигурни, че това ще бъде нещо, което ще ви впечатли"

Конър Макгрегър е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпоплатените спортисти на планетата. Неговите двубои чупят редица рекорди - битката му с Хабиб Нурмагомедов през 2018-а генерира рекордни печалби за UFC. Година по-рано ирландецът дебютира и в професионалния бокс.

Двубоят му с живата легенда на бокса Флойд Мейуедър е на второ място във вечната класация за най-гледаните платени боксови мачове в историята на PPV събитията.

Конър, който е познат още като "Прословутия", е първият боец, който спечели тили в две различни категории в UFC. Той държи и рекорда за най-бърза победа в шампионски сблъсък на веригата - само за 13 секунди нокаутира Жозе Алдо и стана властелин на дивизия "перо". През 2020-а отбелязва нокаут и в трета категория, което го прави единственият боец с отбелязани нокаути в три различни категории в UFC.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай