Голмайстор обясни как Тодор Живков определя БГ шампиона

Нови култови думи на Петър Курдов

Голмайстор обясни как Тодор Живков определя БГ шампиона | StandartNews.com

Бившият нападател на Левски, Ботев Пловдив и Марица Пловдив – Петър Курдов, изрази мнението си пред Gol.bg за развитието на битката за шампионската титла в Първа лига през този сезон. Претенденти за първото място са тоталният хегемон през последните 12 години Лудогорец, ЦСКА и Черно море.

„Нали се сещате навремето какво казваше другарят Тодор Живков: „Имаш ли пари, бе? Когато нямаш пари, къде си тръгнал?“, отсече красноречиво и култово Курдов, който е на мнение, че Лудогорец отново ще бъде шампион на България.

„Това е същата работа в момента. Тези, които коментираме вече трябва да го обръщаме в по-шеговита форма. Ако не е смешно, става трагично. На тази възраст, която сме над 60 години, едва ли някой ще измисли нещо повече от нас, или пък е видял нещо повече от нас. Има мои колеги, които стоят като мръсни котета отвън. Могат да дадат много за футбола, но никой не ги брои за живи. Визирам, че е така изцяло в българския футбол, а не отделни клубове.

Курдов сподели и виждането си за това кой отбор ще е по-сериозен конкурент на Лудогорец за титлата и ще се бори с разградчани до края.

„Според мен ЦСКА ще държи до последно под пара Лудогорец. Пожелавам успех и на Илиан Илиев. В Черно море също са сериозни хората, които управляват клуба. Трите отбора ще се въртят за първото място.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай