Големият бос на ПАОК привика Бербатов на разговор

Големият бос на ПАОК привика Бербатов на разговор | StandartNews.com

Големият бос на ПАОК Иван Савидис е извикал на среща Димитър Бербатов, информират медиите в Гърция. Двамата са разговаряли на четири очи в един от хотелите, собственост на богаташа.

Савидис е искал да разбере мнението на българина за представянето на тима през сезона и да го попита за евентуалните му препоръки за плейофите и летните планове на отбора, информира още Гонг.

Медиите в южната ни съседка не дават информация дали двамата са обсъждали бъдещето на 35-годишния нападател. Договорът му изтича през лятото, като все още не е ясно дали ще бъде продължен. В контракта фигурира опция за удължаването му с още една година. В Гърция спекулират, че това е било първото "опипване на почвата" за предстоящите сериозни разговори през май.

Бербатов на този етап се възстановява от травма, а както изглежда той няма да успее да се върне в игра до края на редовния сезон, който приключва след седмица. Но по-важното за треньорския щаб на ПАОК е да може да го ползва за плейофите, които осигуряват място в Шампионската лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай