Годеникът на Стойка: Сигурен съм, ще грабне златото

Борил готви изненада на летището

Годеникът на Стойка: Сигурен съм, ще грабне златото | StandartNews.com

Сигурен съм, че ще вземе златото. Това каза годеникът на Стойка Кръстева - Борил, малко, след като стана ясно, че Стойка отива на финала на олимпийски игри в категория до 51 кг в бокса. Тя победи местната представителка Цукими Намики.

ВИЖ ОЩЕ: Олимпийски финал за Стойка Кръстева

"Ние вярваме, че може да вземе златото. Все пак е играла с туркинята няколко пъти. Последният мач, когато дадоха победа за нея, трябваше да е за Стойка. Но това са минали неща. Според мен Стойка ще победи - с хитрина, с бързина, но ще победи. И България ще има златен медал!", убеден е Борил Кръстев.

"Това са хубави моменти в живота, не се случват всеки ден. Нещо прекрасно е! Ще ѝ кажа, че много я обичаме - аз и цялото семейство. Ще ѝ честитим победата срещу японката, защото все пак японците са домакини и можеше и друго да се получи. Но Стойка не даде шанс на съдиите да си помислят друго, освен да дадат победата на нея. Това има значение.", добави той.

Половинката на боксьорката разкри и с какви думи я е надъхал преди мача.

"Еуфорията е голяма. Просто... Искам да избухна. Щастието е голямо. Цяла България се радва, надявам се, на този успех, който отдавна не се е случвал в българския бокс. Много сме развълнувани, всичко е прекрасно! Казах ѝ "Успех!". Винаги съм ѝ пожелавал успех преди да започне мачът. "Успех! Ти знаеш какво правиш на ринга!"

Двукратната европейска шампионка и Борил се сгодиха през 2018 г., когато тя се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка на първенството на Стария континент. Сега Борил й е подготвил изненада на летището.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай