Генков съди "Висла" за 6 заплати

Генков съди "Висла" за 6 заплати | StandartNews.com

Цветан Генков се завръща в родната действителност. Той подписа договор за три години с "Левски". Новината беше съобщена от официалния сайт на "сините" и потвърдена от самия футболист. "Вече няма значение какви оферти съм имал. Избрах къде да играя, останалото е подробност, която не искам да коментирам", сподели Цецо специално за "Стадарт" от летище "София" преди да се отправи към лагера на вицешампионите в Линдабрун, Австрия.

Нападателят разкри още, че е завел дело срещу бившия си тим "Висла". Той имаше договор за още една година с поляците, но напусна защото му дължат пари. "Съдя ги за 6 заплати", обясни Генков. Според него е невъзможно тима от Краков да му блокира трансфера.

Генков е астрален близнак на легендата на ЦСКА Христо Стоичков. Той е роден роден на 8 февруари 1984 г. Играл е за "Локо" (Мездра), "Локо" (Сф), "Динамо" (М) и "Висла". Цецо е третото ново попълнение на "сините" след Рамон Лопес и Кевин Брю.

Междувременно "Левски" преотстъпи Роман Прохазка на "Спартак" (Търнава). „Той поиска да се върне. Направихме всичко възможно това да стане факт и сме радостни, че може да потвърдим транСфера му, след като от "Левски" прие нашата оферта", коментира пресаташето на чехкия тим Марек Ондрейка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай