Гърция в шок: Бербатов станал приятел с левскар

Гърция в шок: Бербатов станал приятел с левскар | StandartNews.com

Митко събира на "Тумба" разведените си родители

Макар и бивш играч на ЦСКА, Димитър Бербатов вече се е сприятелил с Гари Родригес, който направи фурор у нас с екипа на "Левски". Това съобщи Gazzetta.gr, като подчерта, че става дума за близки отношения между играчи на клубове, които водят кървава битка помежду си. Националът на Кабо Верде обясни, че независимо от това, двамата общуват с удоволствие. "Двамата с Бербатов често си говорим", обясни Гари. Бербатов също демонстрира отличните си отношения с него, като му направи специален комплимент за играта срещу АЕК, който се оказа пророчески. В този мач Родригес се разписа за победата с 2:1.

"Той игра фантастично в последния мач, обясни нашият. "Беше страхотен и заслужава наградата за Най-полезен играч", допълни той. Малко по-късно Родригес беше обявен официално за Най-полезния футболист в отминалия кръг на гръцкото първенство. Той събра 27,26% от вота и изпревари с малко повече от 2% шведа Джими Дурмаз от "Олимпиакос".
Верен на добрия си характер, Бербатов вече е осигурил на родителите си места в ложата на ст. "Тумба" в Солун, където могат да идват, когато решат да го гледат на живо. Въпреки че майка му Маргарита и баща му Иван са разделени от години, а отскоро са и разведени, той им е осигурил места едно до друго на стадиона, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай