Гадателката на Берлускони каза кой вдига Купата на България

Когато става въпрос за предсказания и познаване, едва ли има по-добър вариант за мнение от това на Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони каза кой вдига Купата на България | StandartNews.com

Когато става въпрос за предсказания и познаване, едва ли има по-добър вариант за мнение от това на Теодора Стефанова. Преди битката за купата между ЦСКА и Левски "Тема Спорт" потърси личната гадателка на Силвио Берлускони.

Преди дни тя направи истински фурор в Италия в предаването "Тop calcio 24" в канала на Mediasеt - Italia 1, където има постоянна рубрика. Стефанова предрече, че Интер ще спечели Купата на Италия след драма и продължения във финала с Ювентус.

"Двубоят ще бъде много оспорван и равностоен. В началото силна ще е атаката на Левски. В първите минути виждам ударена греда. След това ще има две засади, които ще се преглеждат и обсъждат. От тях ще падне гол, който може и да се отмени. Ще има спорна ситуация, проблем. Мачът няма да е гладък.

Ще е доста наситен с интересни епизоди. От пряк свободен удар ЦСКА може да направи изненада. Ще има много обрати в дербито, което, пак подчертавам, ще е изключително равностойно до края. Определено съдията ще изиграе неговата роля в даден момент. Ще има протести и от Левски, и от ЦСКА.

През второто полувреме виждам игра с ръка. Ще има напрежение.Виждам 1:1 или 2:2 и неизвестност. Няма да е 0:0, ще има по един отбелязан гол поне. Картони няма да липсват. Срещата ще предложи много груба игра, наситена с фаулове.

Напрегнато ще е. Левски ще е много по-подготвен в този мач. Говорим за играта, която показва. Треньорът Станимир Стоилов обмисля промени по състава, няма да е както излиза в други срещи. Ще има изненади. Държа да почертая, че правя анализа на това, което виждам. Андриан Краев и Илиян Стефанов виждам като фигури с колебания. Десен защитник виждам активен. Има вероятност да отбележи човек, който не е нападател. За ЦСКА активен ще е Йомов. Виждам Варела като силна смяна.

Ще има една дузпа, която ще е оспорвана или ако мога така да се изразя - дадена или не. Ще има напрежение и извън стадиона, но то ще бъде потушено.

Може някой да си изкара два жълти картона и да бъде изгонен. ЦСКА и Левски трябва да успокоят страстите, ако искат да избегнат червен картон. Накрая Левски ще вдигне купата. Може и да сгреша, но така виждам нещата.

ЦСКА ще имат всичките шансове. Ще покажат много добра игра, ще създадат доста положения, но Левски има едно предимство - ще са по-организирани и по-сплотени. Играта на ЦСКА напоследък е по-разкъсана. Но всичко ще опре до късмета. ЦСКА ще си загубят шанса, ще създадат много ситуации.

В период от 15 минути Левски ще има проблеми, ще страда на терена. Няма да може да излезе от половината си, трудно ще изнася топката в това време.

Решаващият гол за Левски ще дойде от глупава грешка на един от защитниците на ЦСКА. Червените ще заслужават купата, защото ще са направили много силен двубой, но я виждам при сините. И все пак съществува възможност и да сгреша...".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай