Футболна легенда : Само БФС помогна за лечението ми!

Георги Димитров-Джеки откровен, както винаги

Футболна легенда : Само БФС помогна за лечението ми! | StandartNews.com

Легендарният капитан на ЦСКА и на националния отбор Георги Димитров претърпя операция в столична клиника в началото на януари, след като беше диагностициран с рак на дебелото черво.

В момента бившият защитник се лекува във Франция. Ето какво каза той пред gong.bg:

"Във Франция съм. Добре се чувствам. От събота съм тук. След пътуването ми беше малко тежко, но вече съм по-добре. Ама не се чувствам както преди.

Чувствам се като болен. Постоянно ми правят някакви изследвания. Минавам през хиляда неща.

Единствените хора, които са ми помогнали за лечението, са хората от БФС. Не съм ги молил. Те сами решиха да ми помогнат. Поели са всички разходи по лечението ми, за което съм им много благодарен.

Ще остана във Франция минимум четири месеца. Всичко е като някаква машина. Аз съм в един апартамент и всеки ден идват при мен сестри да ми правят изследвания. Не съм много запознат какво точно се случва. Живея в студио с две стаи.

От Франция дадоха цени и БФС веднага преведоха парите. Беше ми малко неудобно, но в крайна сметка съм им много признателен.

И президентът на Сент Етиен се интересува какво е здравословното ми състояние. Почти всеки ден е при мен. Дори ми предлага да отида в друг апартамент", разкри Джеки, който в кариерата си игра именно и в Сент Етиен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай