"Фулъм" удари дъното без Бербо

"Фулъм" удари дъното без Бербо | StandartNews.com

Без Димитър Бербатов "Фулъм" стигна дъното. "Котиджърс" записа 5-а поредна загуба във Висшата лига и остана 18-и в зоната на изпадащите. Тимът на Мартин Йол падна 0:3 от "Уест Хем". Преди този кръг двата тима имаха по 10 т. В групата на гостите не попадна Бербатов. Още в петък Йол обяви, че българинът има някакви проблеми, но не е ясно какви. Според него Бербо е в депресия.

Загубата пък почти сигурно ще "отреже" главата на Йол. В последните седмици всеки ден се говореше, че шефът Шахид Хан ще го уволни. Това най-вероятно ще стане днес или утре, а докато се намери нов треньор тимът ще бъде воден от Рене Мюленщайн, който пристигна на пожар да помага миналата седмица.

Сашо Тонев игра 19 мин за "Астън Вила". Бирмингамци не можаха да бият предпоследния "Съндърланд" у дома - 0:0. След появата си, българският национал дори отправи опасен удар, но не уцели вратата.

В същото време "Арсенал" се утвърди на върха в класирането. "Артилеристите" биха 3:0 при гостуването си на "Кардиф". Интересното бе след първия гол. Вкара го Аарън Рамзи, който е юноша на "Кардиф". Целият стадион стана на крака и го аплодира. После Фламини и отново Рамзи подпечатаха успеха на "Арсенал", който вече има 31 т. - 7 повече от "Ливърпул" и "Челси".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай