"Фулъм" хвърля Бербо на "тигрите"

"Ливърпул" съзря конспирация, "Сити" празнува с компютърна игра

"Фулъм" хвърля Бербо на "тигрите" | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов най-вероятно ще вземе участие в днешния гостуване на "Фулъм" срещу "Хъл" в 19-ия кръг на Висшата лига. Българинът пропусна последните два мача на "котиджърс" заради контузия. "Бербатов трябва да мине фитнес тест. Състоянието му обаче се подобрява с всяка изминала минута. Надявам се той да издържи теста. Въпреки че Димитър със сигурност не е на 100% бих искал да го използвам в този мач", обяви мениджърът на "Фулъм" Рене Мюленстийн. Бербо и компания гостуват на "тигрите" от 17,00 ч.

В "Ливърпул" изригнаха срещу рефера Лий Мейсън след загубата 1:2 в дербито с "Ман Сити" онзи ден. Претенциите на "червените" са за неотсъдена дузпа и неправилно отменен гол. "Откъде искате да започна за рефера?! Нямаше нито едно отсъждане в наша полза цяла вечер. Не трябва да се случват подобни грешки на това ниво. Съдията трябва да бъде сурово наказан", каза гневният треньор Брендън Роджърс. "Това са ключовите моменти в мача. Те влияят на резултата. Съдийството срещу нас е тенденциозно", добави Роджърс.

В лагера на "Ман Сити" пък отпразнуваха победата с импровизиран турнир по известната компютърна игра "ФИФА 14". След мача на "Етихад" 16 от футболистите на "гражданите" се разпределиха в 4 групи по 4 отбора. В крайна сметка победител стана капитанът Венсан Компани, който игра с "Барселона".
Страницата подготви Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай