Франция моли: Бербо, събуди се!

Франция моли: Бербо, събуди се! | StandartNews.com

Скочиха на компютърна игра заради българина

Цяла Франция се зае със задачата да нахъса Димитър Бербатов за първия осминафинал в Шампионската лига срещу "Арсенал" в Лондон. В коментар авторитетният "Канал +" написа: "Бербо, събуди се!". Според изданието само той може да поведе тима към победа над "топчиите". "Ако елегантният българин се раздвижи, то "Арсенал" ще има проблеми. Бербатов познава отлично играта им от престоя си в Англия", допълва медията.

Съотборниците на Бербо обявиха, че също разчитат много на него. "Той помага на всеки. Бербатов е нашата звезда. Дано успее да вкара някой гол", каза Валер Жерман.

"Мога да кажа само суперлативи за Бербатов", добави вратарят Даниел Субашич.

Българинът бе издигнат в култ и в социалните мрежи. "Ако някой може да спре "Арсенал", то това е Бербатов. Правил го е преди, защо не отново", пишат феновете.

Доста запалянковци на компютърната игра "ФИФА 16" пък изразиха недоволство, че българинът е направен по-слаб от предните версии. "Това, че е по-стар, не го прави по-малко полезен. С него се играе лесно. Създателите на играта да си вземат поука", скочиха по форумите привърженици на Митко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай