Финал в Копа Либертадорес в събота по MAX Sport

Очаква се и излъчването на дербита от Испания и Италия

Финал в Копа Либертадорес в събота по MAX Sport | StandartNews.com

След паузата за националните отбори европейските шампионати се завръщат в ефира на спортните канали на А1 с поредната доза дербита. Съботният ден ще предложи на феновете на италианския футбол три интригуващи двубоя.

Началото ще бъде поставено в 16:00 часа по MAX Sport 3 с гостуването на шампиона и лидер във временното класиране Ювентус на Аталанта, който се бори за място в зона Шампионска лига. От 19:00 часа, отново по MAX Sport 3, е време за дерби между два големи клуба, които в момента се намират в криза – Милан срещу Наполи. Съботният маратон в Серия А ще завърши в 21:45 часа по MAX Sport 2, когато основният съперник на Ювентус за титлата – Интер, ще гостува в Торино на едноименния тим.

Съботата ще е гореща и в испанската Ла Лига, тъй като своите мачове ще играят Реал Мадрид и Барселона, които си споделят първото място във временното класиране с по 25 точки. Лионел Меси и компания имат наглед лесната задача да вземат трите точки в гостуването си на последния в Ла Лига – Леганес. Мачът е от 14:00 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 4. По същия канал, но от 22:00 часа, на „Сантяго Бернабеу” Реал Мадрид посреща Реал Сосиедад. Баските правят много силна кампания до момента и заемат петото място, като изостават от челото на класирането с едва две точки.

Отново в събота MAX Sport 3 ще излъчи пряко най-очаквания двубой в цяла Южна Америка – финала за Копа Либертадорес. Тази година до спора за трофея достигнаха защитаващият титлата си от миналата година аржентински клуб Ривър Плейт и бразилският Фламенго. В състава на тима от страната на кафето личат имената на редица ветерани, играли дълги години по европейските терени като Филипе Луиш, Диего, Рафиня, Диего Алвеш и други. Сблъсъкът за най-престижното отличие в клубния футбол в Южна Америка е с начален час 22:00.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай