Феновете влизат в управата на "Левски"

Феновете влизат в управата  на "Левски"  | StandartNews.com

София. "Сектор Б" ще има представител в Управителния съвет на "Левски", стана ясно днес след срещата, която проведоха основни фигури от агитката на тима с Тодор Батков. Разговорът се проведе в офиса на адвоката и продължи близо 2 часа.

Двете страни решиха окончателно за прехвърлянето на процент от клуба на запалянковците - 15% от акциите ще станат тяхна собственост. Това ще стане между 15 и 20 декември, когато ще се проведе отчетното събрание на дружеството. Очаква се тогава окончателно да бъдат капитализирани в акции заемите, които има "Левски" към собственика си. Преди това обаче агитката и Тодор Батков ще се обвържат с договор, в който ще бъде уточнено какви са отговорностите на двете страни покрай прехвърлянето на акциите. 

По предложение на фенклуба тежестта на решенията в клуба ще паднат върху Управителния съвет, защото според запалянковците това е най-добрият начин за управление на тима и никой няма да може да обвинява Тодор Батков, че той взима еднолично решенията. 

Идната седмица двете страни ще дадат обща пресконференция, на която ще хвърлят повече яснота около нещата, които предстои да се случват на "Герена" след Нова година. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай