Феновете освиркват Рууни, "Челси" и ПСЖ го чакат

Феновете освиркват Рууни, "Челси" и ПСЖ го чакат | StandartNews.com

Манчестър. Уейн Рууни със сигурност напуска "Манчестър Юн" това лято. Новината потвърди мениджъра Сър Алекс Фъргюсън след 2:1 над "Суонси". "Смятам, че Рууни не пожела да играе защото иска трансфер", призна Фърги.

"Според мен му е нужно време, за да премисли ситуацията. Аз също съм на мнение, че трябва да смени обстановката, но няма да го пуснем просто така. Според мен той е малко ядосан. Уейн се чувства леко ограбен през последните няколко седмици", добави Съра.

Феновете на "Юнайтед" пък освиркаха мощно нападателя след неделна шампионска обиколка след мача със "Суонси". Рууни се появи на терена с бременната си жена Колийн, която се криеше под чадър с малкия Кай. Привържениците, обаче, не им спестиха обидите. Детето на Уейн дори се стресна и оплете в лентите, с които феновете приветстваха играчите. Въпреки освиркванията, Рууни им помаха, сякаш за "Сбогом".

Информациите, че Уейн напуска вървят от няколко дни в английската преса. Фаворити за подписа на нападателя са "Челси" и ПСЖ. Някой медии стигнаха по-далеч и предвиждат еветуална размяна на Рууни с Кристияно Ронадло от "Реал" М. Договорът на английския национал изтича след 2 г., а шефовете на "Юнайтед" се опитват да му намалят заплатата от 250 000 паунда на седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай