Фенове на ЦСКА побесняха, счупиха една от вратите на "Армията"

В 18:00 ч. там трябва да започне двубоят на ЦСКА с "Ботев" (Пловдив)

Фенове на ЦСКА побесняха, счупиха една от вратите на "Армията" | StandartNews.com

Една футболните врати на официалния терен на стадион "Българска армия" бе унищожена само няколко часа преди двубоя между ЦСКА и Ботев Пловдив, който е днес от 18,00. Гредата е изкривена до неузнаваемост, което прави цялата врата неизползваема и се налага подмяната й, предава gol.bg.

Не е ясно кога точно се е случил вандалския акт, но вече е доставена нова врата, която трябва да бъде поставена за мача довечера.

Именно заради опасения от подобни изстъпления от ЦСКА поискаха тройно повече полиция от обикновено за домакинството на Ботев Пд. След последните слаби резултати на "червените" и поражение във финала за Купата на България от Левски днес се очаква феновете на да изразят своето неодобрение със случващото се в клуба.

Запалянковците са бесни на отбора за бездушната игра във вечното дерби, както и на ръководството за неадекватното управление в последните години. Затова след загубата във финала един от тях изля гнева си върху клубния стадион, който осъмна със счупени стъкла.

Играчите също са притеснени, особено чужденците. Досега, въпреки незадоволителните резултати, феновете никога не им бяха търсили директно сметка. Футболистите са наясно с обстановката и са изразили опасенията си пред ръководството.

От там ги уверили, че ще направят всичко за безопасността им. Съветът обаче бил да не паркират, както обикновено, личните си автомобили пред стадиона, за да не бъдат изпотрошени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай