Фенове на "Левски" нахраниха 50 семейства

"Сини Родопчани Смолян" с благотворителна мисия

Фенове на "Левски" нахраниха 50 семейства | StandartNews.com

Фенове на "Левски" дариха храна от първа необходимост на 50 български семейства и самотни възрастни хора за предстоящите коледно-новогодишни празници. Те също така раздадоха три таблета на деца, които до този момент са нямали възможност да учат дистанционно.

Ето какво послания публикуваха във Facebook от „синята“ фенска организация „Сини Родопчани – Смолян“, които са деятелите на благородното дело:

"Днес за първи път осъществихме Синята Коледа в Смолян! Успяхме да дарим храни от първа необходимост на 50 български семейства и самотни възрастни хора, надяваме се, че така те ще могат да посрещнат празниците малко по-спокойни и усмихнати! Раздадохме и три таблета на дечица, които до този момент нямаха възможност да се обучават онлайн. В тази толкова трудна година за Левски не спряхме да доказваме, че най-сплотеното семейство в България е СИНЬОТО! Да си фен на Левски е чест и привилегия, преди, сега и завинаги! Ние от Сини Родопчани пожелаваме весели празници на всички Левскари, бъдете здрави и дано скоро се видим в любимия си дом- Герена! САМО ЛЕВСКИ!"

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай