Фен на Юнайтед дал майчино наследство за Ливърпул

Тони Уорд се е решил да рискува със залог от 55 000 паунда

Фен на Юнайтед дал майчино наследство за Ливърпул | StandartNews.com

Фен на Манчестър Юнайтед се похвали, че е заложил цялото си наследство на титла на големия съперник Ливърпул.

Тони Уорд се е решил да рискува със залог от 55 000 паунда, че "червените" ще ликуват в края на сезона и му се е наложило нервно да чака паузата в първенството заради COVID-19, за да прибере печалбата си.

55-годишният баща на три деца от Брадфорд е прибрал общо 91 000 паунда след вярната прогноза, че Юрген Клоп и играчите му ще триумфират във Висшата лига.

Той е наследил своите 55 000, когато майка му Роуз починала през 2017-а на 82-годишна възраст. Уорд пазел парите и през октомври миналата година ги заложил всичките при коефициент 4/6.

"Ливърпул изглеждаше способен да спечели титлата. Избрах тях след дълъг, дълъг размисъл", разказва запалянкото.

После той наблюдавал победния рейд на "мърсисайдци" до внезапното прекъсване на мачовете заради коронавируса.

Мисля, че щях да си получа залога обратно, ако се беше стигнало до отмяна на сезона. Но това нямаше да е честно, Ливърпул бяха толкова напред и им трябваха само 6 т."

Тони Уорд признава, че е привърженик на Юнайтед, макар и не от тези, които ходят по стадионите. Въпреки това, в този случай титлата на Ливърпул нямало как да не го зарадва.

""Мама въобще нямаше да е против, убеден съм. Тя обичаше да залага на коне. Но определено бих се отказал от всичките пари, ако можех да си я върна", завършва фенът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай