Европейски ден на спорта и в Благоевград

Европейски ден на спорта и в Благоевград | StandartNews.com

Европейски ден на спорта ще се проведе в Благоевград. Инициативата е част от кампанията на спортното министерство за провеждане на Европейска седмица на спорта. Събитието се организира от общината, спортните клубове и училищата в града. То ще се проведе в петък от 08:00 до 20:00 часа. Мероприятия ще има през целия ден в спортен комплекс "Пирин" и в зала "Скаптопара".

Целта е клубовете да представят пред родители, деца, гости на града възможностите за спорт в общинските бази на Благоевград.

От 16:00 часа до 20:00 часа в комплекс "Пирин" ще се проведат демонстрации на различни видове спорт. В тях ще вземат участие КСГ „Л. Солачки" – спортна гимнастика и батут", Клуб по естетическа гимнастика „Прима", Клуб по таекуон-до „Фолкън", Боксов клуб „Македония", Спортен клуб „Самбо-Дети", Боксов клуб „Македония", Боксов клуб „Ипон-зенит", Гимнастически спортен клуб „Пирин – Благоевград 2011" и Спортен клуб по канадска борба „Спартак".

По същото време на паркинга пред ученическия интернат ще бъдат представени рекламни материали за дейността на спортните клубове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай