Еуфория във "Вила" заради Стилиян

Еуфория във "Вила" заради Стилиян | StandartNews.com

Обявиха Бодуров за "изгнила праскова"

Феновете на "Астън Вила" изпаднаха в еуфория от новината, че Стилиян Петров ще се завърне в отбора като помощник-треньор на Тим Шерууд. В "Туитър" десетки привърженици пожелаха успех на българина. "Чудесна новина! Радващо е, че Стан отново е при нас", написа един от привържениците. "Добре дошъл, Стан!" и "Чудесно решение на мениджъра. С всеки изминал ден се убеждавам, че той е точният човек", са само част от многото положителни мнения. "Сигурен съм, че ще се спасим. Сега можем да мислим за следващия сезон. Целта трябва да е участие в Лига Европа", добавя друг привърженик на "Вила".
Самият Шерууд обяви, че за да си мениджър на отбор като бирмингамци е нужно да имаш здрави топки. "Няма да е лесно да се спасим. Но вярвам, че с малко късмет и много труд ще успеем. Стилиян със сигурност ще помогне", добави Шерууд в интервю за "Дейли Мейл".

Националът Николай Бодуров и "Фулъм" станаха за смях - 1:5 от "Борнемут" у дома в 36 кръг на "Чемпиъншип". Защитникът игра цял мач и имаше вина за някои от попаденията на гостите. Феновете на "котиджърс" не го подминаха след резила. "Николай приличаше на изгнила праскова", написа привърженик в "Туитър". "Това пони Бодуров да се маха. Защо го взехме? Няма по-мързелив защитник от него", добавя друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай