Ето къде ще се играе мачът България-Унгария

Говори кметът на Кърджали

Ето къде ще се играе мачът България-Унгария | StandartNews.com

Почти сигурно мачът между България и Унгария от квалификациите за Евро 2024 в четвъртък ще се проведе на „Арена Арда“ в Кърджали. Това разкри кметът на града Ерол Мюмюн пред Дарик радио.

„Информацията е вярна, работим по въпроса. Чакаме УЕФА да приеме смяна на стадиона, всичко е на 99%. Внесена е в УЕФА молбата. Мисля, че остава без публика, защото има наказание, наложено този мач да се проведе без публика, не съм запознат толкова. Стадионът отговаря на всички изисквания. Не е моя работа, когато става въпрос за националния отбор, не е времето за протести. Трябва да загърбим всякакви различия и да се обединим около каузата за националния отбор“, каза Мюмюн.

„За нас ще е удоволствие и чест да приемем националите на България и този мач да се състои на нашия стадион, който отговаря на всички изисквания, за да се проведе среща от този ранг. Мисля, че ще се справим с организацията, всичко ще е на ниво. Ще се радваме да приемем футболистите на националния отбор, както и на Унгария“, допълни той.

Мачът между България и Унгария е насрочен за 16 ноември от 19:00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай