Ендо сияе! Какво каза за Ливърпул

Това е мечта, която просто се сбъдва

Ендо сияе! Какво каза за Ливърпул | StandartNews.com

Ливърпул официално обяви трансфера на халфа на Щутгарт Ватару Ендо, за когото мърсисайдци ще платят трансферна сума, която може да достигне 21 милиона паунда с бонусите.

Според официалната информация 30-годишният японец е подписал дългосрочен контракт, а английските медии разкриват, че договора е за четири сезона. Той е третото ново попълнение на клуба за това лято след трансферите на Макалистър и Собослай.

Трансферът изненадващо бе договорен в сряда вечерта,

Японецът може да играе и като дефанзивен халф, а и като централен защитник, което дава още по-голяма вариативност за мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп.

Ендо ще играе на „Анфийлд“ с фланелка с №3.

„В момента съм много щастлив и се вълнувам, че мога да се присъединя към такъв голям клуба като Ливърпул. Чувството е невероятно, защото това е моя мечта. Винаги съм искал да играя в Премиър лийг за един от най-големите клубове в света. За мен наистина това е сбъдната мечта.

Нямам търпение да изляза на „Анфийлд“ пред феновете на Ливърпул. Играя като №6, но съм малко повече от дефанзвиен играч. Мисля, че мога да помогна на отбора в защита и да организирам добре нещата в средата на терена. Това ще е моята работа“, заяви Ендо.

.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай