Драматично откровение за Шумахер! Кой го съобщи

Нов коментар за състоянието на пилота

Драматично откровение за Шумахер! Кой го съобщи | StandartNews.com

Ирландецът Еди Джордан, човекът дал старт на кариерата на Михаел Шумахер във Формула 1, изнесе рядка информация за актуалното състояние на Шуми.

Както е известно, седемкратният световен шампион повече от девет години се бори с последствията на тежко падане по време на ски, което засегна сериозно неговия мозък.

"Той е едновременно тук и го няма“, заяви 74-годишният Джордан пред британските медии.

Бившият собственик на отбор във Формула 1 е провел наскоро разговор със сина на Пилето – Мик Шумахер, който му е дал актуална информация за състоянието на баща си.

Изявлението на Еди Джордан е неприятна новина за феновете на Шуми, които напоследък бяха обнадеждени от думи на близкия приятел на семейството Жан Тод. Французинът твърди, че състоянието на 54-годишният германец бавно се подобрява.

„Бях трогнат от вниманието на Мик и от факта, че той ме потърси. Знам много добре, че на него му е много трудно, тъй като за него самият ситуацията е много тежка", допълни Джордан.

Самият Еди Джордан има забрана да посещава Михаел Шумахер, която е издадена от съпругата на седемкратния световен шампион Корина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай