Драмата с "Армията"! Сарафов запретва ръкави

Червените искат реакция от ДНСК

Драмата с "Армията"! Сарафов запретва ръкави | StandartNews.com

Казусът със стадион “Българска армия” е достигнал до главния прокурор. Лидерът на организираните “червени” привърженици – Иван Велчев-Кюстендилеца, публикува във Фейсбук жалбата, която на практика замрази разрешението за реконструкция на съоръжението и ако не бъде оттеглена, ще доведе до съдебно дело, предаде kotasport.com.

“Наглецът Николай Веселинов продължава с жалбите, този път жалбата е подадена на 17 октомври до началника на ДНСК с копие до главния прокурор Борислав Сарафов”, написа Велчев и приложи снимки от сигнала на Веселинов, който е известен като професионален жалбоподател, пре.

Припомняме, че миналия петък привърженици на ЦСКА-София блокираха Орлов мост в столицата и изявиха желанието си да спрат да се правят спънки за модернизацията на стадион “Българска армия”.

“Призоваваме държавата, ДНСК за реакция. Ако до една седмица няма промяна в настоящата ситуация, си запазваме правото на ответни действия”, обявиха феновете тогава. До момента желаната от тях реакция липсва и е твърде вероятно да се стигне до нови протести.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай