Драма в Реал след решение на Зидан

Играчите влезли в конфликт с треньора

Драма в Реал след решение на Зидан | StandartNews.com

Отпадането за Купата на Краля и равенството 2:2 срещу Селта (Виго) у дома определено е вдигнало напрежението в съблекалнята на Реал Мадрид. "Белия балет" се радваше на спокойни няколко седмици, но в последните дни се е разразил лек скандал в тима, а големият виновник за това се оказва старши треньора Зинедин Зидан.

Френският специлист изненада мнозина, след като в мача срещу Селта заложи на Гарет Бейл като титуляр, въпреки че в последните месеци уелсецът играе слабо и тотално се изолира от съотборниците си. И това е довело до недоволство от страна на част от звездите в "кралския клуб. 

В програмата "Ел Чирингито" журналистът Едуардо Инда разкри любопитни подробности за случващото се в Реал. Според него, тарторите в клуба са били бесни на Зизу за избора на Бейл сред титулярите, тъй като крилото не се представя на ниво, а в същото време в последните месеци силни мачове записаха Лукас Васкес, Винисиус Жуниор и Родриго.

Преобладаващото мнение в съблекалнята е, че Бейл не трябва да играе и някои от играчите недоумяват решението на Зидан. Френският специалист също не е от големите фенове на бившия ас на Тотнъм, но се опитва да го пуска титуляр, за да може той да покаже качества и Реал да го продаде

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай