Драма! Славия отне златни точки и на ЦСКА

На "Овча купел" мачът завърши наравно

Драма! Славия отне златни точки и на ЦСКА | StandartNews.com

Славия продължи да мъти водата на кандидатите за шампионската титла у нас. След като удариха Лудогорец в Разград с 3:2, тази вечер белите стигнаха до равенство срещу водача в класирането ЦСКА - 1:1.

Така армейците остават на върха в класирането с 42 точки, с три повече от втория Черно море и 6 пред Лудогорец, но шампионите са с два мача по-малко.

В 19-та минута  Дюкенс Назон поручи топката на границата на наказателното поле и комбинира с Тобиас Хайнц, чийто удар, обаче, бе спасен от вратаря на Славия Светослев Вуцов.

После "белите" пропуснаха много добра възможност да открият резултата. Венцислав Керчев центрира в наказателното поле на ЦСКА, Владимир Николов отклони към Дост, който стреля встрани от вратата.

В 43-та минута - Дузпа за Славия! Предстоеше обаче разглеждане на ситуацията със системата ВАР.

След преглед със системата ВАР съдията Станимир Тренчев промени първоначалното си решение и отмени дузпата, която отсъди в полза на за "белите".

Веднага след това - Гол за ЦСКА! Линдсет откри резулата с удар с глава, но попадението бе много спорно отменено след преглед със системата ВАР, заради игра с ръка на Назон, каквато, обаче, няма. Ръката на хаитянина е прибрана максимално близо до тялото.

Все пак, гостите поведоха в резултата след автогол на Мартин Георгиев! Амос Юга изпълни тъч по посока наказателното поле на Славия, бранител на домакините изби, но топката попадна в Тибо Вион, който с едно я изпрати към Линдсет, а Мартин Георгиев опита си да я изчисти си отбеляза автогол.

Дойде обаче и моментът за Славия.

В 86-та минута,  Току-що влезлият в игра Роберто Райчев възстанови равенството!

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай