Домусчиев: Сега е време да направим силен отбор

Домусчиев: Сега е време да направим силен отбор | StandartNews.com

"Лудогорец" отново ще направи силен отбор, който да спечели шампионата. Това заяви собственикът на разградчани Кирил Домусчиев винтервю за Канал 3. "Лично аз съм водил преговорите с новите футболисти и техните клубове. Взехме много качествени играчи, сега е време да направим силен отбор", обясни той.

Ръководството на клуба планира разширяване на тренировъчната база, разкри той и уточни, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че дори не е в града и на тренировки.

"Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му", каза собственикът на "Лудогорец" за качествата на бразилеца.

Едуард Ераносян и Радослав Здравков, които са новите треньори в "Лудогорец", са назначени по предложение на спортния директор Методи Томанов, изтъкна Домусчиев.

"Нападките срещу "Лудогорец" целят да се създаде напрежение в клуба. Някои журналисти искат да очернят Ангел Петричев и Методи Томанов. Двамата са дали много на "Лудогорец" и аз ще разчитам на тях и в бъдеще", заключи Кирил Домусчиев.

Вижте повече от видеото на Канал 3:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай