Днес е дербито за Купата Левски - Лудогорец

Diema Sport излъчва дербито от 19,00 ч

Днес е дербито за Купата Левски - Лудогорец | StandartNews.com

Футболистите на Левски и Лудогорец излизат тази вечер един срещу друг на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов” в последния 1/4-финал от турнира за Купата на България. Шампионите от Разград са убедителен водач в първенството и са устремени към девета поредна титла. За Левски Купата се явява като спасителна лодка на сезона. Само победа днес ще осмисли в някаква степен сезона на „сините“, които все още нямат победа от началото на календарната година.

Гостите пристигат в София отпочинали заради отменения мач с Арда през уикенда и след достойното отпадане от Интер в 1/16-финалите на Лига Европа.

Наставникът на Левски - Петър Хубчев ще има няколко кадрови проблеми. Извън строя поради наказания са Мартин Райнов и Дани Алар. С травми са вратарят Николай Михайлов, Филипе Нашименто, Симеон Славчев и Паулиньо. Очаква се привлеченият от Славия страж Георги Георгиев да попадне в групата.

След наказания се връщат Холмар Ейолфсон, Иван Горанов и Янис Каргас.

Треньорът на Лудогорец - Павел Върба вметна, че момчетата му няма да подценят Левски, който е опасен заради пораженията. Очаква се чехът да не прави големи промени спрямо 11-те от Милано. Като плеймейкър ще оперира Марселиньо, а атаката ще води Клаудиу Кешеру.

Мачът започва в 19:00 часа и ще можете да го гледате на живо по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай