"Динамо" прати Манолев на борсата

"Динамо" прати Манолев на борсата | StandartNews.com

ФИФА спасява българите в "Амкар" със 100 000 долара

Станислав Манолев няма да продължи на рита за "Динамо" М. Новината бе потвърдена на официалната страница в "Туитър" на "синьо-белите". От клуба са поставили българския национал в трансферната си листа и чакат оферти за него. 29-годишният Манолев няма да пътува с отбора за лагера в Анталия. Станислав подписа с "Динамо" миналото лято за 2 години, но явно в отбора не са впечатлени от качествата му.

В същото време българите в "Амкар" Георги Пеев, Петър Занев и Захари Сираков може да дишат спокойно поне до лятото. Тимът от Перм е в сериозна финансова криза. От ФИФА обаче преведоха на тима 100 000 долара. Причината е участието на играчите на "Амкар" Андрей Семенов и Максим Канунников на Мондиала през лятото. По време на световното в Бразилия те не бяха в състава от Перм, но играха сезон по-рано. По правилник ФИФА плаща бонуси на отборите, в които са футболистите са ритали през сезони 2012/13 и 2013/14.
Страницата подготвиха:

Ивелин Попов се нареди на четвърто място в анкетата "Футболист на полусезона" в "Кубан". Българският национал събра 11,7% от гласовете. Първи е Антон Соснин с 34,7%. Преди Попов в анкетата са още Александър Белен (21,8%) и Георге Букур (15,9%).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай