Десподов и Каляри треснаха Интер (ВИДЕО)

Българинът поигра 10 минути за важния успех на тима си

Десподов и Каляри треснаха Интер (ВИДЕО) | StandartNews.com

Отборът на Каляри постигна изключително важна победа над Интер в първи мач от 25-ия кръг на Серия А. Сардинци се наложиха с 2:1 у дома, а българския национал Кирил Десподов записа почти четвърт час игра. Въпреки ограниченото си време на терена, бившият футболист на ЦСКА успя да блесне с действията си на терена.

Десподов се появи в игра в 81-ата минута, а в последната от редовното време, успя да изработи дузпа за своите. Тя обаче бе пропиляна от Николо Барела, който не успя да уцели рамката на вратата.

Статуквото в резултата бе нарушено след 31 минути игра. Домакините стигнаха до пряк свободен удар пред вратата на Интер, от който Чигарини центрира прекрасно в наказателното поле, където централният бранител Лука Чепатели с глава откри резултата. Интер изравни чрез Лаутаро Мартинес в 37-ата минута. Наинголан проби отлично по дясното крило и почти от аутлинията успя да центрира на близката греда, където Матинес се измъкна от опеката на бранител на Каляри и с глава плъзна топката във вратата. Футболистите на Роландо Маран обаче показаха изключителен характер. Още преди да дойде почивката, домакините успяха да възстановят преднината си. Това се случи след красиво попадение на Леонардо Паволети. Нападателят се възползва отлично от пас на Дарио Сърна отдясно и с удар от воле изненада Ханданович за 2:1.

Каляри остана на 14-ото място в Серия А, но вече на две точки от Дженоа и Парма, които обаче са с мач по-малко. Интер пък е трети, но може да бъде изместен от тази позиция, ако градския съперник Милан постигне победа над Сасуоло.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай